DONATIES Een simpele donatie maakt het verschil!

Dankzij uw donaties zal ons multidisciplinaire team beter kunnen voldoen aan de verwachtingen van de patiënten. We zullen meer tijd kunnen besteden aan therapie. We zullen onze apparatuur vernieuwen en de ontwikkeling van een zorgtraject bevorderen dat is ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van de zorg voor de kinderen en de begeleiding van hun families.

Deze donaties zijn essentieel om onze acties onafhankelijk uit te voeren. Met uw steun kunnen we effectief te werk gaan.


Hoe ?  • Maak een doorlopende opdracht

    U kunt uw bank vragen om elke maand een vast bedrag aan onze vereniging te storten.

  • Doe een eenmalige gift

    Maak een transfer van het bedrag van uw keuze met de mededeling “Don Lerni”

  • Een nuttig geschenk

    U bent gevoelig voor de dagelijkse missies van Lerni, geef een speciale smaak aan de traditionele ‘geschenklijst’ en stel aan u gasten, u vrienden voor om een ​​donatie te doen aan Lerni

Op onze rekening of met Paypal:Om een ​​gift te doen, betaalt u het gewenste bedrag op de rekening van de vzw met in communicatie : 
DON LERNI uw naam en volledig adres voor de ontvangst van het fiscaal attest die aan het eind van het jaar naar u wordt verzonden als uw jaarlijkse gift gelijk is aan, of groter is dan 40 €.


IBAN : BE43 7795 9376 2801
BIC : GKCCBEBB
Rekeninghouder : LERNI ASBL

Fiscaal voordeel


Giften van € 40 of meer zijn fiscaal aftrekbaar van het belastbare nettoresultaat

Een keer per jaar, rond maart, sturen we u een belastingcertificaat op dat u kunt toevoegen aan uw belastingaangifte. Met dit certificaat kunt u tot 45% van uw gift terugkrijgen.


Vie privée
Vos coordonnées seront conservées dans une ou plusieurs bases de données internes de l’asbl et vous pourrez les consulter ou les modifier, à tout moment, conformément à la loi du 8 décembre 1992 sur la protection de la vie privée. Pour cela, il suffit juste de nous contacter à info@lerni.be. Vous pouvez consulter le texte de la loi sur la protection de la vie privée à l’égard du traitement des données à caractère personnel en cliquant sur le lien www.privacycommission.be